085 888 0 886

Vlinderplein 10, 2805 KH Gouda

KVK: 90635388

IBAN: NL44 INGB 0102 2544 94

Preventie en Voorlichting

“Voorlichting zorgt voor een positief werkklimaat en een veilige omgeving.”

Vertrouwen in Werk – uw Partner in Preventie en Voorlichting

Bij Vertrouwen in Werk begrijpen we dat een veilige en gezonde werkomgeving essentieel is voor het welzijn van uw medewerkers en het succes van uw organisatie. Onze toegewijde vertrouwenspersonen staan klaar om bij te dragen aan een positieve werkcultuur door middel van effectieve preventie en voorlichting.

Onze Preventieaanpak:

Wij geloven sterk in proactieve maatregelen om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Onze vertrouwenspersonen werken samen met uw organisatie om risico’s te identificeren en gepersonaliseerde preventieprogramma’s te ontwikkelen. Door middel van workshops, trainingen en voorlichtingssessies bieden wij praktische tools en kennis aan uw medewerkers om een gezonde werkomgeving te bevorderen.

Voorlichting als Sleutel tot Succes:

Goede voorlichting is cruciaal om bewustzijn te creëren en gedragsverandering te stimuleren. Onze vertrouwenspersonen zijn ervaren in het leveren van heldere en informatieve sessies over diverse onderwerpen, zoals stressmanagement, communicatievaardigheden, en het herkennen van signalen van ongewenst gedrag. Door deze voorlichting worden uw medewerkers beter uitgerust om uitdagingen aan te gaan en een gezonde werkplek te bevorderen.

Wat bieden wij?

Maatwerk: Onze aanpak is afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.
Vertrouwelijkheid: Wij garanderen volledige vertrouwelijkheid voor alle betrokkenen.
Ervaring: Onze vertrouwenspersonen hebben uitgebreide ervaring in diverse bedrijfsomgevingen.

Maak van uw organisatie een veilige plek waar medewerkers zo optimaal mogelijk kunnen werken. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze preventieve diensten en voorlichtingsprogramma’s. Samen bouwen we aan een gezonde, respectvolle werkomgeving.