085 888 0 886

Vlinderplein 10, 2805 KH Gouda

KVK: 90635388

IBAN: NL44 INGB 0102 2544 94

Diederik Diercks

Diederik Diercks

Diederik Diercks is een ervaren onderhandeltrainer en mediator met een indrukwekkend track record. Hij heeft honderden mensen getraind in onderhandelings- en mediatievaardigheden, en heeft met succes bemiddeld in talloze conflicten. Zijn expertise strekt zich uit tot diverse domeinen, waaronder politiek, juridische zaken, verkoop, consultancy, human resources, casemanagement en gezondheidszorg.

Onderhandeltrainer

Diederik Diercks begrijpt het belang van onderhandelingsvaardigheden en mediatievaardigheden in het bereiken van oplossingen. Hij heeft politici in Nederland, Kyrgyzstan, Jordanië en Tunesië getraind, evenals advocaten, mediators, verkopers, consultants, HR-professionals, casemanagers en (bedrijfs)artsen. Hij heeft met succes honderden mediations begeleid, waarbij hij partijen tot oplossingen heeft gebracht met behulp van zowel mediatievaardigheden als onderhandelingsvaardigheden. Diederik begrijpt dat er vaak een overlap is tussen deze twee benaderingen, maar hij weet ook dat ze niet altijd identiek zijn.

Luistervaardigheden

Een kernboodschap van Diederik Diercks is dat iedereen 10% beter kan worden in het luisteren naar anderen en ervoor kan zorgen dat de ander weet dat je luistert. Hij gelooft dat dit verschil kan maken tussen positieve en negatieve energie, effectiviteit en frustratie, en zelfs tussen oorlog en vrede.

“Zijn inzet en vaardigheden stellen hem in staat om iedereen zonder wanklank mee te krijgen”.
“Diederik toont in zijn werk veel leiderschap. Zijn echte kracht zit in proces- en verandermanagement; dankzij zijn inzet krijgt hij iedereen zonder wanklank mee.”
“krachtig, de baas van het proces, confronterend, integer, met doorzettingsvermogen, positief, constructief, en met een humoristische en relativerende benadering”