085 888 0 886

Vlinderplein 10, 2805 KH Gouda

KVK: 90635388

IBAN: NL44 INGB 0102 2544 94

Jannet Wiersma

1000038465-removebg-preview

Bij Vertrouwen in Werk ben ik actief als vertrouwenspersoon voor Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit en zet me in om naar anderen te luisteren en naast hen te staan.

Na mijn studie Personeel & Arbeid in Groningen heb ik in verschillende branches gewerkt, van zakelijke dienstverlening en de metaalsector tot de lokale overheid en de museum- en bibliotheekbranche. Mijn professionele reis omvatte diverse rollen als adviseur, consultant, trainer en manager. In Nijmegen heb ik de Master HRM afgerond, wat mijn kennis verder verdiepte. Mijn brede ervaring stelt me in staat om vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te benaderen en verbeteringen te realiseren.

Naast mijn rol als vertrouwenspersoon werk ik als professional op HR-gebied. Mijn drijfveer hierin is het streven naar harmonie tussen mens en organisatie, of het nu gaat om individuele zaken of organisatie-inrichtingsniveau. Mijn aanpak kenmerkt zich door een goede balans tussen principes en pragmatiek. Wat mij typeert, is mijn strategisch denkvermogen, waardering voor expertise en mijn luistervaardigheid.