085 888 0 886

Vlinderplein 10, 2805 KH Gouda

KVK: 90635388

IBAN: NL44 INGB 0102 2544 94

Karin Hermelink

Karin Hermelink

Eigenaar en oprichter van Vertrouwen in Werk en De Zaak Hermelink.

In 2000 ben ik onder de naam “De Zaak Hermelink” gestart als mediator, bedrijfsmaatschappelijk werkende en vertrouwenspersoon. Door de enorme toenemende vraag naar ervaren vertrouwenspersonen, hebben we in 2023 alle zaken rondom het specialistische werk van vertrouwenspersonen onder gebracht in “Vertrouwen in Werk”.

“Vertrouwen in Werk” is een gespecialiseerde organisatie die vertrouwenswerk, klachtenbehandeling en onderzoek samenbrengt. Vertrouwen in Werk staat voor vertrouwde kwaliteit in een nieuwe vorm, voortbouwend op onze jarenlange ervaring en expertise.

Door het aantrekken van professionele en zelfstandige collega’s – allemaal met hun eigen specialisatie – kan Vertrouwen in Werk continuïteit en een breed pakket arbeidsgerelateerde diensten bieden. Ik ben er trots op samen met al deze sterke en gekwalificeerde professionals een team te vormen en zo een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers te kunnen helpen.

Als MfN registermediator ben ik gespecialiseerd in arbeidszaken. Daarnaast verzorg en coördineer ik bedrijfsmaatschappelijk werk in een aantal ziekenhuizen en diverse andere organisaties.

Karin is pragmatisch, flexibel en inlevend. Zij is de betrokken buitenstaander die je soms nodig hebt om dingen in beweging te krijgen.