085 888 0 886

Vlinderplein 10, 2805 KH Gouda

KVK: 90635388

IBAN: NL44 INGB 0102 2544 94

Saskia Overkamp

Saskia Overkamp

Ik zie de mens als één geheel, waarbij lichamelijke, psychologische, sociale en spirituele facetten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Deze integrale blik en aanpak komt terug in mijn coaching en begeleiding. Ik geloof dat ieder mens de antwoorden zelf in zich heeft. Mijn rol is het ondersteunen in het vinden van die antwoorden.

Na een lange carriëre in zorg en welzijn ben ik mijn eigen praktijk voor psychosociale therapie Sense coaching en begeleiding begonnen. Daarnaast begeleid ik intervisiegroepen bij een Centrum voor jeugd en gezin en bij een Veilig Thuis organisatie. Naast vertrouwenspersoon ben ik op meerdere terreinen inzetbaar, zoals bedrijfsmaatschappelijk werk, coaching van individuele medewerkers en teams, beleidswerkzaamheden, en het begeleiden van intervisiegroepen/casuïstiekbesprekingen.

Saskia is een toegankelijk, energiek en optimistisch persoon. Zij is sensitief, integer, analytisch en communicatief sterk. Ze weet goed zichtbaar te maken waar het knelt en wat de echte vraag of het probleem is. Daar stemt ze haar ondersteuning op af.